
Mitt bekymmer, som så många andra, kan nog vara frukosten... Jag började med ägg och bacon, räksallad (jag är ingen salladsmänniska - tvi!) i någon vecka, sen halkade jag in på turkisk yoghurt uppblandat med A-fil och grädde. Därefter hackar jag peckannötter, valnötter, hasselnötter och paranötter och öser ner i min "yografil" - sen adderar jag en msk hela linfrö. Sist men inte minst, öser jag kanel över min skapelse och den är redo att ätas. En sådan frukost håller jag mitt lätt på i fyra timmar.
Det enda jag är tveksam över är över kolhydratshalten. Det blir en hel del, så jag funderar på att skippa filen. En sak jag inte förstår är varför vissa i sin fil har i pumpafrön, solroskärnor bland annat, de innehåller ju enormt mycket kolhyrdater jämfört med andra nötter man kan ha i. Och kokos? Det blir sådan konstig smak.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar